magyar
|
Visszamenőleges archiválás igénylés

A Magyar Ügyvédi Kamara (MÜK) és a Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. között 2008. december 22-én létrejött keretmegállapodás alapján a MÜK tagjai speciálisan az ügyvédek igényei alapján kialakított feltételek mellett vehetik igénybe a Microsec minősített archiválás szolgáltatását.

Az ügyvédi igények alapján a Microsec e-Szignó Hitelesítés Szolgáltató kidolgozott egy olyan megoldást, mellyel biztosítható, hogy a MÜK tagjai a 2005. szeptember 1. és 2010. december 31. közötti időszakban keletkezett valamennyi e-aktát egy egyszeri díjért helyezzék el a minősített archívumban.

Ezen az oldalon azok az ügyfeleink rendelhetik meg a visszamenőleges archiválást, akik már rendelkeznek MINI, MIDI vagy MAXI archiválás szolgáltatás csomaggal. Amennyiben Önnek még nincsen archiválás szolgáltatása, kérjük ezt a megrendelőlapot töltse ki, ahol az archiválás szolgáltatást a visszamenőleges archiválással együttesen rendelheti meg. Amennyiben Ön dokumentumonkénti archiválás csomaggal rendelkezik, a csomagváltás űrlapon módosíthatja jelenlegi csomagját MINI, MIDI vagy MAXI csomagra.

Jelen megrendelőlap kitöltéséhez elektronikus aláírásra van szükség.

 

Visszamenőleges archiválás megrendelése

Megrendelem az e-Szignó Hitelesítés Szolgáltatótól a visszamenőleges archiválás szolgáltatást. Kérem meglévő archiválási csomagom módosítását.

Előfizető neve:

Például: XYZ Kft. vagy Kovács és Társai Ügyvédi Iroda.


Kérem a szolgáltató adatbázisában szereplő e-mail címem és telefonszámom frissítését az alábbi adatokra (e mezők kitöltése kötelező):

Telefonszám:

E-mail cím:

Megjegyzés:

Amennyiben egy e-Szignó partnerünk javaslatára rendeli meg archiválás szolgáltatásunkat, kérjük a fenti, megjegyzés mezőben nevezze meg.

 

Tudomásul veszem, hogy az aláírt elektronikus megrendelőlapon a fenti adatokon túl a tanúsítványomban szereplő adatok is megjelennek.

Tudomásul veszem, hogy a szolgáltatás aktiválása jelen megrendelésemtől számított 5 munkanapon belül történik meg.

Kijelentem, hogy

  • rendelkezem a visszamenőleges archiválás igénybe vételéhez szükséges MINI, MIDI vagy MAXI archiválási csomagok valamelyikével;
  • az e-Szignó Hitelesítés Szolgáltató ügyféltájékoztató dokumentumát elolvastam, a benne foglaltakat ismerem;
  • az e-Szignó Hitelesítés Szolgáltató elektronikus archiválás szolgáltatással kapcsolatos általános szerződési feltételeit és szolgáltatási szabályzatait elfogadom;
  • vállalom a szolgáltatással kapcsolatos díjak megfizetését az e-Szignó Hitelesítés Szolgáltató honlapján található árlista szerint.

A fentieket megértettem és elfogadom.