magyar
|
Teszt tanúsítványok felfüggesztése

Ezen az oldalon kérheti teszt tanúsítványának felfüggesztését. Így letesztelheti aláíró (e-Szignó aláíró program) vagy levelező programjának , a Hitelesítés Szolgáltató visszavonási listán, illetve OCSP(Online Certificate Status Protokoll)-n alapúló tanúsítvány állapot szolgáltatásával való együttműködését. A felfüggesztéshez meg kell adnia azt a felfüggesztői jelszót, amit a tanúsítványkérelem beküldésekor kértünk el Öntől.

Már lejárt, visszavont vagy felfüggesztett állapotban lévő tanúsítványokat nem lehet felfüggeszteni. Amennyiben tanúsítványa beletartozik valamelyik felsorolt kategóriába, úgy a felfüggesztési művelet során arról értesítést kap.

A teszt tanúsítvány felfüggesztésének lépései

Adja meg a tanúsítvány felfüggesztéséhez szükséges adatokat:

  • Teszt tanúsítványának a hexadecimális sorozatszámát. A hexadecimális sorozatszámot kiolvashatja a tanúsítványából. Például, ha a tanúsítványában a következő sorozatszám szerepel "01 07", akkor azt szóköz (0107) nélkül kell megadnia.
  • A teszt tanúsítvány igénylésekor megadott legalább 6-10 jegyű felfüggesztői/visszaállítói jelszót.
  • A tanúsítványának visszavonási okát. Ezt egyszerűen kiválaszthatja a legördülő listából. A visszavonási ok belekerül a visszavonási listába, amennyiben teszt tanúsítványa véglegesen visszavonásra kerül.

Tanúsítvány adatai:

Tanúsítvány hexadecimális sorozatszáma (tanúsítványból kiolvasható):


Felfügesztés oka:


Felfüggesztői jelszó:

Felfüggesztői jelszó megerősítése: