magyar
|
Cégbírósági archiválás megrendelése

Ezen az oldalon azok az ügyfeleink rendelhetik meg a cégbírósági archiválást, akik már rendelkeznek valamely archiválás szolgáltatás csomaggal. A cégbírósági archiválás keretében automatikusan archiváljuk a cégbíróságra beküldött kérelmeit és a bíróságoktól érkező határozatokat. Amennyiben Önnek még nincsen archiválás szolgáltatása, kérjük ezt a megrendelőlapot töltse ki, ahol az archiválás szolgáltatást a cégbírósági archiválással együttesen rendelheti meg.

Amennyiben Önnek már van működő cégbírósági archiválása, jelen űrlap segítségével módosíthatja a hozzá kapcsolódó, cégeljárásban használt e-mail címet.

Jelen megrendelőlap kitöltéséhez elektronikus aláírásra van szükség.

 

Cégbírósági archiválás megrendelése

Meghatalmazom a Microsec zrt-t, hogy automatikusan archiválja az alábbi e-mail címemről a cégbíróságokra küldött kérelmeimet és a bíróságoktól érkező határozatokat.

Cégeljárásban használt e-mail cím:

Előfizető neve:

Például: XYZ zrt. vagy Kovács és Társai Ügyvédi Iroda.


Kérem a szolgáltató adatbázisában szereplő e-mail címem és telefonszámom frissítését az alábbi adatokra (e mezők kitöltése kötelező):

Telefonszám:

E-mail cím:

Megjegyzés:

Amennyiben egy e-Szignó partnerünk javaslatára rendeli meg archiválás szolgáltatásunkat, kérjük a fenti, megjegyzés mezőben nevezze meg.

 

Tudomásul veszem, hogy az aláírt elektronikus megrendelőlapon a fenti adatokon túl a tanúsítványomban szereplő adatok is megjelennek.

Tudomásul veszem, hogy a szolgáltatás aktiválása jelen megrendelésemtől számított 5 munkanapon belül történik meg.

Kijelentem, hogy

A fentieket megértettem és elfogadom.